9.3.2015 10:38

Μίνι κρουαζιέρα από σήμερα το ταξίδι για Πειραιά

11 ΩΡΕΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ «ΑΡΙΑΔΝΗ»

Επιπλέον τρεις ώρες ταξίδι θα περιμένει όσους επιλέξουν να μετακινηθούν από και προς Πειραιά σήμερα Δευτέρα καθώς και την ερχόμενη Παρασκευή με το πλοίο «Αριάδνη». Αιτία αποτελεί ο δεξαμενισμός του πλοίου «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Ικαρίας – Σάμου και η μη αντικατάστασή του με αποτέλεσμα το «Αριάδνη» για δύο ημέρες να πραγματοποιήσει συμπληρωματικό δρομολόγιο προς τα δύο νησιά της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την εταιρία σήμερα Δευτέρα το πλοίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από Πειραιά για Ικαρία και Βαθύ Σάμου και θα προσεγγίσει στο λιμάνι της Χίου στις 8 το πρωί της Τρίτης ενώ στη συνέχεια θα συνεχίσει για Μυτιλήνη, Λήμνο και Καβάλα.

Την Τετάρτη θα αναχωρήσει στις 08:50 το πρωί από Χίο κι αφού προσεγγίσει Βαθύ και Ικαρία αναμένεται να φθάσει στον Πειραιά στις 8 το βράδυ.

Το δρομολόγιο της Πέμπτης θα εκτελεσθεί κανονικά ενώ την Παρασκευή το πλοίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από Πειραιά με τη διαφορά ότι θα «πιάσει» μόνο Σάμο κι όχι Ικαρία με αποτέλεσμα το ταξίδι να διαρκέσει 10 αντί για 11 ώρες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ