12.3.2015 16:38

Μια ζεστή αγκαλιά [ΒΙΝΤΕΟ]

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ «ΕλπίΖΩ», ΔΩΡΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

Μια ζεστή αγκαλιά έχει ανοίξει στην ήσυχη γειτονιά της Αγ. Άννας Καπέλλας, στην οδό Σκαραμαγκά αρ. 16. Είναι το ιδιόκτητο Σπίτι, το οποίο ο Σύλλογος  Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ, το οποίο ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου φιλοδοξεί να μετατρέψει σε χώρο προσφοράς όσων χρειάζονται την αρωγή του. Την Τετάρτη το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάρκος  ευλόγησε και εγκαινίασε  ακόμη ένα έργο του δραστήριου Συλλόγου, που  έχει αγκαλιαστεί και στηρίζεται από τον κόσμο και την πολιτεία.

Τα θεμέλια

Η πρόεδρος Κική Γλύκα  ευχαρίστησε όσους βοήθησαν το Σύλλογο να πραγματοποιήσει και αυτό το έργο.

«Έχει αποδειχθεί ότι δεν είμαστε μόνοι, είμαστε μια οικογένεια από συναγωνιστές και αδέλφια για πάντα. Κάποιοι συμπαραστάτες έχουν φανεί γενναιόδωροι από την αρχή της προσπάθειας μας, είμαστε τυχεροί. Από την αρχή της προσπάθειας  και στήριξαν ηθικά και υλικά το όραμα μας, έβαλαν τα θεμέλια  να πάρει σάρκα. Αυτοί έβαλαν τα θεμέλια για να  ανοίξει τις πόρτες του ένα ακόμη απάνεμο λιμάνι για τον πάσχοντα και την οικογένεια του. Μετά από την πρώτη στέγη μας στο δημοτικό κτίριο Απόλλων στο κάστρο, τον ξενώνα στον Πειραιά και τη μονάδα χημειοθεραπειών στο νοσοκομείο, από σήμερα με το ιδιόκτητο Σπίτι», είπε.

Χορηγία

Μετά από τον αγιασμό των εγκαινίων, ο Σεβασμιώτατος  παρουσίασε το μηχάνημα μασάζ μετεγχειρητικής ανακούφισης γυναικών που έχουν υποστεί μαστεκτομή το οποίο αγοράστηκε και δορήθηκε στο σύλλογο με πιστώσεις που διέθεσε το  Κληροδότημα για τον Αντιφυματικό αγώνα, στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ