26.7.2016 15:24

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… την πέμπτη τους έπιασαν [ΒΙΝΤΕΟ]

ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε φορές οι διαρρήκτες έκαναν την εμφάνιση τους στο περίπτερο της οδού Μιχαλών. Την προτελευταία φορά είχαν αδειάσει ολόκληρο το ψυγείο και οι ιδιοκτήτες δεν το είχαν γεμίσει, καθώς είχαν κουραστεί από αυτή την κατάσταση. «Ήρθα και βρήκα το ψυγείο άδειο. Αδυνατούμε να το γεμίζουμε συνέχεια» , ανέφερε η ιδιοκτήτρια στην κάμερα του «π» και συμπλήρωσε «την πρώτη φορά που με κλέψανε πήγα στην Αστυνομία αλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία» αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ακολούθησε κάποια ιδιαίτερη κίνηση τις επόμενες φορές.

 

 

Τέσσερις Σύριοι, ένας Αφγανός και μερικοί λοστοί

Ξημερώματα Δευτέρας, η παρέα των «εισβολέων» που αποτελούνταν από τέσσερις Σύριους και έναν Αφγανό προσπάθησε να σπάσει τις κλειδαριές, προκειμένου να «ανακαλύψει» και το εσωτερικό μέρος του περιπτέρου. Για κακή τους τύχη όμως και για καλή απ’ όσο φάνηκε των ιδιοκτητών, λίγα μέτρα παραπάνω από το περίπτερο υπήρχαν άντρες της Αστυνομίας οι οποίοι κατάφεραν να τους συλλάβουν με έναν λοστό στο χέρι τον καθένα! «Πιστεύω να τους τιμωρήσουν είτε με απέλαση είτε με ποινή φυλάκισης», ανέφερε η ιδιοκτήτρια αφού πλέον είναι απελπισμένη και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να περισώσει την επιχείρησή της.  Όπως τόνισαν, δεν είναι μόνο το περίπτερο τους στόχος για τους μετανάστες του νησιού αφού πριν λίγες μέρες «άνοιξαν» και το κυλικείο που υπάρχει μέσα στο γήπεδο της Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ