24.11.2021 14:30

Μια πράσινη διαδρομή μέσα στην πόλη την Κυριακή 28 Νοεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γ. Χαλάτσης καλεί φυσιολάτρες και πεζοπόρους να λάβουν μέρος

Να ανακαλύψουν τα μονοπάτια και τους Αμμωνίτες του Κορακάρη, προσκαλούν φυσιολάτρες και πεζοπόρους, τα μέλη των Φίλων Μονοπατιών Χίου φυσιολάτρες και πεζοπόρους, σε μια ξεχωριστή διαδρομή μήκους 6 χλμ..

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γ. Χαλάτσης, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη διαδρομή έκανε λόγο για μια διαδρομή συμβολικής σημασίας:

«Από την μια καλούμε τον κόσμο με όλες τις προφυλάξεις, να βγει έξω στη φύση -που και οι ειδικοί το επιβάλλουν- και από την άλλη να δώσουμε διέξοδο στους ανθρώπους, οι οποίοι περπατάνε μέσα στην πόλη».

Η συγκεκριμένη διαδρομή, από το θέατρο Καστρομηνά έως το Μονοδένδρι σύμφωνα με τον κ. Χαλάτση έχει συντηρηθεί καλά και οι πεζοπόροι δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Μάλιστα μέσα από την συγκεκριμένη διαδρομή, οι πεζοπόροι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ορισμένα μνημεία αλλά και γεωλογικά ευρήματα.

Τέλος, απαιτείται δήλωση συμμετοχής στην γραμματέα του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ» κα Βορριά Ματούλα στο τηλ. 697 93 45 324 τις ώρες 18:00μ.μ. – 20:00μ.μ. μέχρι και το Σάββατο 27/11/2021. Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ