12.5.2015 11:14

“Μια Ματιά στην Άγρια Όψη της Χίου”

ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ «CHIOS NATURE»

ΦΩΤΟ: Δ. ΠΙΤΤΕΡΗΣ - ΦΥΛΑΚΕΣ

Μέχρι τις 6 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές στο «Chios Nature» για την έκθεση φωτογράφησης άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών που οργανώνει σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Χίου.

Η έκθεση, που ακολουθεί τον διαγωνισμό και είναι ανοιχτή σε όλους, θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του πολυχώρου Citrus από τις 29 Αυγούστου. 

Για πρώτη φορά αυτή η έκθεση – η έκτη στη σειρά – πραγματοποιείται με την στήριξη του Δήμου Χίου ενώ και φέτος όπως και στις περασμένες χρονιές, ορίζονται πέντε θεματικές ενότητες και τέσσερις ηλικιακές ομάδες,

Θεματικές ενότητες:

Άγρια συμπεριφορά, Πορτραίτο Ζώου, Η μαγεία των φυτών, Άγριο Τοπίο, Η ανθρώπινη παρουσία στην φύση.

Ηλικιακές ομάδες:

Νήπια, Μαθητές Δημοτικού, Μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου, Ενήλικες.

Τη συλλογή συμμετοχών συντονίζει ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης, Γιάννης Βούλγαρης.

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν σε ψηφιακή μορφή μέχρι τρεις λήψεις σε κάθε θεματική ενότητα. Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν στο τηλέφωνο 6973 274 544. 

«Στοχεύουμε πάντα, η φωτογραφική μας έκθεση να γίνεται κίνητρο για να βγούν μικροί-μεγάλοι στην Χιώτικη φύση, να πάρουν μια ανάσα, να περπατήσουν, να παρατηρήσουν και να εμπνευστούν.  Στη συνέχεια να μοιραστούμε ο ένας με τον άλλον, μέσα από τους φακούς μας, τις ιδιαιτερότητες, τις ομορφιές, τα περίεργα αλλά ίσως και τα ανησυχητικά που θα έχουμε συναντήσει», αναφέρει σε σχετική ενημέρωση η πρόεδρος του «Chios Nature» Άννα Σταματίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ