27.7.2016 13:07

Μία κλοπή, μία εξιχνίαση

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ 61ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΩΝ

 

Ενας 61χρονος ήταν το τελευταίο θύμα ληστείας που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε δρόμο του κέντρου της πόλης. Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, άτομο αγνώστων στοιχείων πλησίασε χθες το βράδυ τον 61χρονο που κινούνταν πεζός στην πόλη και με την χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσε το τσαντάκι του στο οποίο υπήρχε ένα κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την κλοπή στο περίπτερο της οδού Μιχάλων συλλαμβάνοντας 5 άτομα (Συριακής καταγωγής) ηλικίας από 16 έως 19 ετών.

Ποιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι 5 συλληφθέντες μπήκαν στο περίπτερο στις 19 Ιουλίου παραβιάζοντας την είσοδο και αφαίρεσαν προϊόντα άμεσης κατανάλωσης, είδη καπνού και χρηματικό ποσό 500 ευρώ. Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και κατασχέθηκε. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ