3.4.2013 17:08

Μια courier για τα βορειόχωρα

• ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ ΤΕΤΡΑΜΕΤΡΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΩΣ … ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Με καταγωγή απ’ τα Φυτά και με συχνές επισκέψεις στα βορειόχωρα ο Ματθαίος Μπουρέκας καλύπτει ένα τεράστιο κενό για την περιοχή επιχειρώντας. Συγκεκριμένα θέτει στην υπηρεσία των λιγοστών κατοίκων των απομακρυσμένων χωριών το όχημα του, με τετράμετρη καρότσα, για να μεταφέρει με ένα τηλεφώνημα από ένα κουτί φάρμακα έως ζωοτροφές.

Ο Ματθαίος διαπίστωσε ότι δε συμφέρει μεταφορικές, αντιπροσωπείες και εταιρείες ταχυμεταφορών ένα δρομολόγιο για Καμπιά, Κηπουριές ή Άγιο Γάλας. Αναλαμβάνει ο ίδιος, σε συνεργασία με τους ίδιους, να εκτελέσει το δρομολόγιο και κυρίως γίνεται το όχημα όλων των βορειοχώρων, με δυνατότητα παραγγελίας και παράδοσης αυθημερόν στο σπίτι οτιδήποτε ζητηθεί.

«Ακόμα και η βλάβη μιας οικιακής συσκευής πολλές φορές δε συμφέρει στον τεχνίτη να πάει ο ίδιος για να την αποκαταστήσει. Ρισκάρει κιόλας, γιατί ενδέχεται να μην έχει μαζί του το απαραίτητο ανταλλακτικό. Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβω το χαλασμένο πλυντήριο και να το επιστρέψω επισκευασμένο από το σημείο που το παρέλαβα», εξηγεί.

Στις πρώτες 10 ημέρες λειτουργίας της γραμμής αισθάνεται ότι έχει σοβαρές πιθανότητες να επιβιώσει, έστω κι αν έρχεται μέρα που το μεροκάματο δε βγαίνει. «Κυρίως μου ζητούν φάρμακα, σταδιακά όμως οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται ότι μπορώ, χωρίς απαγορευτικό κόστος, να μεταφέρω οτιδήποτε», ισχυρίζεται.

«Να το παραδώσω όπου επιθυμούν. Από το πλοίο ως ένα γραφείο ή ένα συγγενή στη Χώρα.» Στο μέλλον δεν αποκλείει επέκταση των υπηρεσιών, ειδικά αν αντιληφθεί ότι τα τηλέφωνα 22710 20056 και 6980549807 μπουν σε κάθε βορειοχωρούσικο σπίτι. «Επιθυμώ την προσωπική επαφή. Θέλω να αποκαταστήσω μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με ανθρώπους που υποκλίνομαι στην αντοχή τους να ζουν με τόσο δύσκολες συνθήκες στη βόρεια Χίο. Για αυτό και είμαι αποφασισμένος για κάθε θυσία μέχρι η υπηρεσία να εδραιωθεί», καταλήγει.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ