11.3.2015 10:46

Μια από τις πιό μαγευτικές παραλίες που την ξέρουν λίγοι

Στο επίκεντρο των αθηναϊκών Site βρίσκεται η παραλία Μαύρα Βόλια, προτρέποντας μάλιστα τους επισκέπτες του νησιού να δοκιμάσουν τα καταγάλανα νερά της. Ακολουθεί δημοσίευμα από το Blog Tromaktiko. 

"Μαύρα βόλια λέγεται αυτή η μαγευτική παραλία η οποία μπορεί να βρίσκεται πολύ μακρυά από την Αθήνα,αλλά όσοι την επισκεφθούν θα τη λατρέψουν. Βρίσκεται στο νησί της Χίου και η ιδιαιτερότητα της είναι τα κατάμαυρα βότσαλα και τα καταγάλανα νερά που η αντίθεσή τους σε εντυπωσιάζει,αλλά μπορεί στη κυριολεξία να σε κάψει. Λόγο του χρώματος...Βρίσκεται στο νησί της Χίου και η ιδιαιτερότητα της είναι τα κατάμαυρα βότσαλα και τα καταγάλανα νερά που η αντίθεσή τους σε εντυπωσιάζει,αλλά μπορεί στη κυριολεξία να σε κάψει.
Λόγο του χρώματος των βοτσάλων ανεβάζουν υψηλή θερμοκρασία ε αποτέλεσα να μην είναι πολύ εύκολο να κάτσεις τις μεσημεριανές ώρες χωρίς να έχει πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις."

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ