20.11.2015 10:33

Μια αναγνώριση για τους εθελοντές

Η Χιακή Επιτροπή αναγνώρισης του εθελοντισμού για τους πρόσφυγες, η οποία συγκροτήθηκε στα πλαίσια της Επιτροπής Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τη Χιακή Κοινωνία, στις 18 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, σχεδιάζει την διοργάνωση εκδήλωσης για την αναγνώριση του εθελοντισμού με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου 2015.

Καλούμε τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και τις ενεργές κοινωνικές ομάδες εθελοντισμού, να προτείνουν υποψηφιότητες εθελοντών για βράβευση από την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφιοτήτων είναι:

  • Ικανός χρόνος εθελοντικής προσφοράς για τους πρόσφυγες
  • Εξαιρετική προσφορά εθελοντικής εργασίας για τη στήριξη των προσφύγων

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και οργανώσεις  που προτίθενται να προτείνουν υποψηφιότητες παρακαλούνται να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό των υποψηφιοτήτων (μέχρι μία σελίδα) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15:00.

ch.chalimourda@fme.aegean.gr

Εναλλακτικά να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)

Κουντουριώτου 41,1ος Όροφος (Υπόψη: ΧριστίναΧαλιμούρδα, τηλ. επικ.: 22710 35403)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ