7.9.2019 11:23

Μία αναγκαία διευκρίνιση για ανάρτηση του «π»

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε- γιατί απάντηση από την υπηρεσία καθαριότητας δεν εστάλη ποτέ στον «πολίτη»- ότι αποτελούν φήμες που δεν αληθεύουν τα περί κλεισίματος των δημόσιων τουαλετών.

Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, ο «π» ενημερώνει το αναγνωστικό του κοινό ότι η συγκεκριμένη πρόθεση εκφράστηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αναγνώστου στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στο politischios.gr και στην τηλεόραση της Πατρίδας στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 και η οποία αναρτήθηκε στον «π» την επόμενη ημέρα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η κατάσταση που παρουσιάζουν οι τουαλέτες είναι τραγική, σημειώνοντας ότι θα ακολουθήσει την τακτική του σφραγίσματος όπως έγινε στις τουαλέτες της οδού Πολυχρονοπούλου. Επιπλέον – κάτι που δεν γράφτηκε στο ρεπορτάζ από παράλειψή μας- είναι το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος θα ζητούσε προσφορές από ιδιώτη για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών, προκειμένου στο μεσοδιάστημα που οι τουαλέτες θα παραμείνουν κλειστές, να μην υπάρξει πρόβλημα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, θα παρακαλούσαμε την επόμενη φορά τόσα τα μέσα που ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα και απλά αρκέστηκαν στην «διάψευση» δημοσιεύματος του «π» όσο και την υπηρεσία καθαριότητας να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Κατά τα λοιπά συνηγορούμε στο ότι στον τομέα Καθαριότης ήδη συντελούνται πολλές, αναγκαίες και σημαντικές αλλαγές.

«π»

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ