14.5.2015 11:30

«Ας μη μιλάνε όσοι φλερτάρουν με τη δραχμή»

ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ»

Συνέχεια στον «πόλεμο» των ανακοινώσεων δίνει μέσα από νέα του απάντηση ο Ν. Μηταράκης στον ΣΥΡΙΖΑ Χίου αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς περί πολιτικών παλαιάς κοπής.

Όπως σημειώνει ο Χιώτης Βουλευτής: «Αποτελεί τουλάχιστον κακόγουστη φάρσα να μιλάνε για πολιτικούς παλαιάς κοπής αυτοί που φλερτάρουν με την ιδέα της δραχμής και την ακύρωση κάθε προσπάθειας ανάπτυξης του νησιού μας. Και γίνεται ακόμα πιο κακόγουστη όταν ισχυρίζονται ότι δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου μακριά από τον κρατικό μηχανισμό. Στην προσωπική μου διαδρομή το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι η σκληρή εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες».

Ο κ. Μηταράκης μάλιστα κάνει λόγο και για «ψεκασμένους» τονίζοντας ότι η επιχειρηματολογία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ «απλά επικροτεί τις επιλογές της κυβέρνησης που μέχρι τώρα αφαιρεί πόρους ύψους εκατομμυρίων Ευρώ από την ακύρωση των έργων που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση για τη Χίο».

Τέλος ο Ν. Μηταράκης κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ Χίου λέγοντας ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση «δεν έχει φέρει ή εξασφαλίσει ούτε ΕΝΑ Ευρώ για την περιοχή μας και την τοπική οικονομία. Ας είναι λοιπόν λίγο φειδωλοί με τις υποσχέσεις τους και ας μην καταφεύγουν σε προσωπικές επιθέσεις που καταδεικνύουν περίτρανα την έλλειψη επιχειρημάτων».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ