5.5.2015 12:37

Μέτρα- ημίμετρα για την παραλιακή του αεροδρομίου

Σε έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, του Δήμου, της Τροχαίας και άλλων παραγόντων οδήγησε η παρουσία του κυπριακού Ιδρύματος Οδικής Ασφάλειας «Γιώργος Μαυρίκιος» με θέμα τα τροχαία ατυχήματα.

Στην κλειστή σύσκεψη την οποία προκάλεσε ο Στ. Κάρμαντζης και στην οποία συμμετείχαν ο Μ. Βουρνούς, ο διοικητής της τροχαίας Γ. Αραμπατζής, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η ψυχίατρος Ε. Βουτιέρου αλλά και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της Π.Ε. Χίου, συζητήθηκαν όλα τα ενδεχόμενα σενάρια που θα μετατρέψουν τη λεωφόρο Ενώσεως σε μία ασφαλή οδό για οχήματα αλλά και πεζούς.

Όπως ειπώθηκε με δεδομένο ότι επίκειται η πιθανή μετατόπιση του δρόμου στα πλαίσια της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου, οι όποιες παρεμβάσεις θα πρέπει να μην έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Έτσι εντός του επόμενου 20ημέρου θα ολοκληρωθεί η εκπόνηση μελέτης που θα προβλέπει εκ νέου διαγραμμίσεις και τοποθέτηση «ματιών γάτας» τόσο στη μέση του δρόμου όσο και στις άκρες του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ