3.12.2014 10:48

"Μεθόδευση εκφοβισμού του κοινοβουλίου από τον Καμμένο"

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ Ο Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ

 

 Αυτοβούλως στον εισαγγελέα εφετών που διερευνά τις σχετικές καταγγελίες προσέφυγε ο Ν. Μηταράκης και απέστειλε σήμερα το πρωί επιστολή προς τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας  Χρήστο Μαρκογιαννάκη, με την οποία ζητά «να κληθεί στην ειδική συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας θα εξεταστούν οι πρόσφατες απαράδεκτες και ανυπόστατες καταγγελίες» της Στ. Ξουλίδου και του Προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Μετά το πέρας της κατάθεσης του, στον εισαγγελέα ο υφυπουργός Ανάπτυξης δήλωσε::

«Λόγω της εμπλοκής του ονόματος μου από τον κ. Καμμένο και την κ.Ξουλίδου σε αυτή την άθλια υπόθεση, επισκέφθηκα πριν από λίγο αυτοβούλως τον Εισαγγελέα που τη διερευνά. Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά ότι ο κ. Σούκουρας, δεν είναι ούτε υπήρξε συνεργάτης μου.

Με αυτές τις αθλιότητες ο κ. Καμμένος, αδιαφορώντας για το μέλλον της χώρας και την πορεία της σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος των βουλευτών που θέλουν να ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή μεθόδευση εκφοβισμού των μελών του  Κοινοβουλίου. Αυτή η μεθόδευση δεν πρόκειται να περάσει. Ούτε θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο να επιβιώσει πολιτικά. Η υπόθεση αυτή δεν αφορά τα δήθεν 3 εκατομμύρια αλλά το 3% των δημοσκοπήσεων».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ