6.2.2013 17:12

Μετά την εξεταστική οι κινητοποιήσεις

ΥΠ’ ΑΤΜΟΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Ετοιμοπόλεμους βρίσκει τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης, το σχέδιο «Αθηνά».

Στη Συνέλευση των φοιτητών του Τμήματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αποφασίστηκε να τηρήσουν στάση αναμονής για αυτήν την εβδομάδα, έτσι ώστε να γίνει ποιο εμπεριστατωμένη ενημέρωση και συντονισμός των κινήσεων.

Σε δεύτερη φάση κι αφού ολοκληρωθεί η εξεταστική για τους φοιτητές, θα ακολουθήσει νέα συνέλευση μεθαύριο Παρασκευή. Κατά τη διάρκεια αυτής θα αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν οι φοιτητές και η μορφή που θα λάβουν οι κινητοποιήσεις τους (καταλήψεις, πορείες, ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κ.λπ.)

Παράλληλα αντιπροσωπεία των φοιτητών θα συμμετέχει και στη συνάντηση με το αντιπεριφερειάρχη που έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης.

«Δε θέλαμε να μπούμε εμπόδιο στην εξεταστική των παιδιών. Την Παρασκευή ο σύλλογος θα αποφασίσει εκ νέου για τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν. Το σίγουρο είναι πως, όντας πιο ενημερωμένοι, την Παρασκευή μπορούμε να προχωρήσουμε σε διεκδίκηση της παραμονής του ΤΜΟΔ ως ανεξάρτητο τμήμα, της μη εφαρμογής του σχεδίου «Αθηνά» για το τμήμα μας. Ο αγώνας θα συνεχιστεί και θα είναι μέχρι τέλους» ανέφερε στον «π» ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του ΤΜΟΔ Αλ. Τζαννέτος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ