8.4.2013 16:58

Μέσω Ευαγγελίστριας στον Καμένο Πύργο τα λεωφορεία

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

Την εντολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χίου αναμένει το Αστικό ΚΤΕΛ για να αλλάξει ρότα στα δρομολόγια του, αποφεύγοντας την οδό Κοραή, στην οποία θα απαγορευτεί η κυκλοφορία, λόγω της επέκτασης της πλακόστρωσης της Απλωταριάς.
Στο Αστικό ΚΤΕΛ έχουν ήδη επεξεργασμένο το νέο δρομολόγιο που θα τεθεί σε ισχύ. Τα λεωφορεία πλέον θα περνούν από την παραλία, στην οδό Πατελίδα, στην Ευαγγελίστρια κι από εκεί στη γνωστή στάση Φωκά, στον Καμένο Πύργο.
Όπως τόνισε στον «π» ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ,Στ. Κλούβας, οι λεωφορειούχοι βρίσκονται σε συνεννόηση με την Τεχνική Υπηρεσία προκειμένου η τελευταία να προχωρήσει στην εφαρμογή κάποιων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη διευκόλυνση της διέλευσης των λεωφορείων από τις παραπάνω οδούς. «Έχουμε καταθέσει προτάσεις, όπως να απαγορευτεί η στάθμευση, τουλάχιστον από τη μία πλευρά, να τοποθετηθούν κολωνάκια και περιμένουμε να δούμε τι από όλα θα υλοποιηθεί ώστε να εκτελούνται τα δρομολόγια κανονικά και να μην υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση».

Άλλη γραμμή

Για την αποπληρωμή του από την εκτέλεση των μαθητικών δρομολογίων και το Αστικό ΚΤΕΛ περιμένει την εκταμίευση των 212.000 ευρώ από την Περιφερειακή Ενότητα, κάτι που δεν προβλέπεται να γίνει πριν από τα μέσα της εβδομάδας. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν πληρωθούν, τότε θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να τραβήξουν χειρόφρενο. «Βλέποντας και κάνοντας. Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει με τα χρήματα. Προς το παρόν δεν έχουμε στο μυαλό μας να σταματήσουμε τα δρομολόγια», κατέληξε ο κ. Κλούβας.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ