Κοινωνία

18/9/13 19:23

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:18

Μέσα στην αξιοκρατία οι επιχορηγήσεις των σωματείων

40.000 ΕΥΡΩ ΣΕ «ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Γκρίνιες, μουρμούρα και δυσαρέσκεια αναμένεται να προκαλέσει για ακόμη μια χρονιά η «ορθολογική», κατά τον δήμαρχο, διανομή των ποσών των επιχορηγήσεων στα Πολιτιστικά σωματεία του νησιού. Το περίφημο 1,5% δεν σώζει την κατάσταση στα πολιτιστικά σωματεία, παρόλα αυτά αποτελεί μια ενίσχυση που όμως απαιτείται πλέον να γίνεται με βάση την ενεργό τους δράση και δραστηριότητα και όχι με βάση τις προσβάσεις τους στα δημαρχειακά γραφεία.

Στα περισσότερα σωματεία θα διανεμηθεί το ποσό των 500 ευρώ, σύμφωνα με την εισήγηση. Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο και χαρακτηριστικό της έλλειψης αντικειμενικών κριτηρίων για τη διανομή των χρημάτων, ότι ο ΜΕΟΘ με τη διοργάνωση μεταξύ άλλων της Μόστρας, επιχορηγείται κατά τι λιγότερο από άλλα σωματεία που προφανώς έχουν  μπάρμπα στον... Βροντάδο. Οι λόγοι που οδήγησαν στη συγκεκριμένη κατανομή των ποσών θα συζητηθούν προφανώς στην αυριανή συνεδρίαση κι αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η λίστα

Η παρακάτω λίστα είναι εκείνη που θα κατατεθεί προς έγκριση στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο, με τη συνολική δαπάνη να ανέρχεται στις 40.000 ευρώ.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση