2.12.2020 12:32

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 3 Δεκεμβρίου, αποτελεί ημέρα επαγρύπνησης και ευαισθητοποίησης για την κοινωνία ώστε να εστιάσει την προσοχή της στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία. 

H ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες δυσκολίες, οι οποίοι έχουν μάθει να αγωνίζονται, να επιμένουν και τελικά να νικούν, παραδειγματίζοντας όλους εμάς για τη θέληση, την αποφασιστικότητα και το θάρρος τους. Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο, εξασφαλίζοντάς τους το δικαίωμα για ισότητα, για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, για συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή. 

Η Περιφερειακή Ενότητα Χίου υποστηρίζει με τους πόρους που διαθέτει πράξεις και έργα που προσφέρουν, σε ανθρώπους με κινητικές και άλλες αναπηρίες, ευκαιρίες και δυνατότητες να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Με δίκαιη αντιμετώπιση και σεβασμό σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μπορούμε να ανεβάσουμε την ποιότητα και το επίπεδο του πολιτισμού μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ