16.8.2012 18:51

Το μέλλον μας... η θάλασσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Την πληρότητα, ετοιμότητα και άρτια εκπαίδευση τους επιδείξαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Χίου  οι μικροί ιστιοπλόοι του Ναυτικού Όμίλου Χίου, καταφέροντας να αποσπάσουν όλα τα βλέμματα της προκυμαίας στις ιστιοδρομίες που έφεραν σε πέρας με την καθοδήγηση των δασκάλων - εκπαιδευτών τους. 

Περισσότερα από 15 σκάφη τύπου optimist του Ν.Ο. Χίου με κυβερνήτες τους αρχάριους μικρούς αθλητές του σωματείου συμμετείχαν σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα που μόνο σκοπό είχε να διαδώσει την ιδέα της ιστιοπλοϊας, άρτια συνδεδεμένη με τις δυνατότητες του νησιού μας.

Οι μικροί ιστιοπλόοι για περισσότερη από μια ώρα ακολούθησαν το πρόγραμμα επίδειξης στο λιμάνι, ενώ στη συνέχεια τα σκάφη ανέλαβαν οι μεγαλύτεροι αθλητές, αυτή τη φορά έξω από το λιμάνι της Χίου, όπου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους Άλντο Σάλβια και Βας. Μερμυγκούση δοκίμασαν τις ανοχές τους στο πέλαγος με τον αέρα να ευνοεί τα πανιά τους.

Τα σκάφη των αθλητών συνόδευαν οι έφοροι του Τμήματος Ιστιοπλοϊας του ΝΟΧ Ν. Γεωργούλης και Ν. Γανιάρης, καθώς και γονείς όπως ο Παντ. Μαμουνής, ενώ το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με βραβεύσεις των αθλητών και κέρασμα από την  πλευρά των γονέων των αθλητών στους μετέχοντες.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ