8.7.2016 10:10

Το "Μέλι Γάλα" στο "Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί"

ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

Το  πλανόδιο ζαχαροπλαστειάκι  ΄΄ΜΕΛΙ- ΓΑΛΑ΄΄ με τη Βάσω Κριτάκη και τους φίλους της θα βρίσκεται την Τρίτη, 12 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στην Καλλιμασιά , καλεσμένοι από το ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΊΟ ΄΄Πέτρα,Ψαλίδι, Χαρτί ΄΄ για να φτιάξουν μαζί με τους μικρούς φίλους τους από την Καλλιμασιά και τα γύρω χωριά, παραδοσιακά γλυκάκια με μαστίχα και αμύγδαλα, όπως μαστιχάτα και τρουφάκια. 

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο ΄΄ΜΕΛΙΡΡΥΤΟΝ΄΄ και το super market ΄΄ΧΑΡΑ΄΄, το οποίο θα διαθέσει ευγενικά τα υλικά παρασκευής, θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που θα συμμετέχουν, μέσα από μια ευχάριστη δημιουργική απασχόληση  να γνωρίσουν τα προϊόντα και την ΄΄γλυκιά΄΄ παράδοση της περιοχής τους.

Μαζί μας, πάντα πρόθυμη να μεταδώσει τις γνώσεις της, θα είναι η ζαχαροπλάστης-εκπαιδεύτρια  Μαρία Ζολώτα -Τουμάζου , ενώ υπεύθυνη συντονισμού της δράσης είναι η Κωνσταντία Φακίρη.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

Σας περιμένουμε με χαρά.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  ΒΑΣΩ ΚΡΙΤΑΚΗ, ΤΗΛ. 6937214208

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ