9.6.2016 15:56

Μειωμένο ενδιαφέρον για τη μίσθωση των παραλιών

ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΛΑΡΩΝ

Μοναδική εξαίρεση και φέτος αποτέλεσε η παραλία των Γλάρων, αφού κατά την πρώτη ημέρα δημοπρασιών από την Μονομετοχική Εταιρία Αξιοποίησης Ακινήτων του Δήμου, ήταν η μοναδική που προσέλκυσε περισσότερους από έναν ιδιώτες.

Παρότι το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη παραλία ήταν αυξημένο, ένα τυπογραφικό λάθος της εταιρίας στην προκήρυξη, οδήγησε τη διαδικασία μίσθωσης σε προσωρινή αναβολή με τους 3 ενδιαφερόμενους να καλούνται να καταθέσουν την προσφορά τους εκ νέου στις 21 Ιουνίου.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες παραλίες ο Όρμος του Λω ενοικιάστηκε με 2.000 ευρώ τον μήνα (1.890 ευρώ αρχική τιμή), η Μπέλα Βίστα με 5.200 ευρώ (5.180 ευρώ αρχική τιμή) και ο Γιόσωνας με 4.901 ευρώ και αρχική τιμή τα 4.900.

Για την κάθε μία από τις παραπάνω παραλίες παρουσιάστηκε μόνο ένας ενδιαφερόμενος ενώ οι διαγωνισμοί για τα θαλάσσια μέσα αναψυχής της Κώμης και της Καρίντας θα επαναληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ