24.2.2015 17:50

Μέχρι τις 12.00 ανοικτοί οι Παιδικοί Σταθμοί την Παρασκευή

Μίνι ταλαιπωρία περιμένει τους γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στους Παιδικούς Σταθμούς την Παρασκευή από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. που έχει προγραμματιστεί για τις 9.30 το πρωί.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου Αγγ. Γκιουβέτση οι εργαζόμενοι έχουν υποχρεώσεις το απόγευμα και αυτό δεν τους επιτρέπει να συνεδριάσουν σε διαφορετική ώρα, παρά μόνο το πρωί. Μάλιστα ο κύριος λόγος όπως εξήγησε στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου που συμβαίνει αυτό είναι ότι δεν υπήρχε χώρος διαθέσιμος για να φιλοξενήσει την Γενική Συνέλευση, όπως το Ομήρειο και το Εργατικό Κέντρο που έχουν άλλες εκδηλώσεις.

«Η ΑΔΕΔΥ μας έχει ζητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΕ- ΟΤΑ μέχρι τις 16 Μαρτίου. Ζητούμε την κατανόηση των γονέων των παιδιών που πηγαίνουν στους Παιδικούς γιατί αυτό συμβαίνει μια φορά κάθε τρία χρόνια», υπογράμμισε με το Δ.Σ. να κάνει ομόφωνα αποδεκτή την εισήγησή της.  

Λόγω της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων οι Παιδικοί θα σταματήσουν την λειτουργία τους στις 12.00 την Παρασκευή και θα εξυπηρετούν μόνο κάποιες έκτακτες περιπτώσεις με προσωπικό ασφαλείας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ