9.3.2016 15:40

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η έκδοση αδειών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Στη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων τους καλούνται να προχωρήσουν οι κτηνοτρόφοι, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μέχρι  τις 12 Σεπτεμβρίου.         

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερομηνίας, οι κάτοχοι των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που δεν έχουν άδεια, κινδυνεύουν με επιβολή Διοικητικών και Οικονομικών Κυρώσεων, ενώ θα αποκλειστούν  και από διάφορες οικονομικές ενισχύσεις (επιδοτήσεις) οι οποίες λαμβάνονται με την ένταξη τους σε Προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διευκρινίζεται ότι οι άδειες λειτουργίας που εκδόθηκαν στα πλαίσια προγενέστερων νόμων από τους δήμους και τις αστυνομικές Αρχές εξακολουθούν να ισχύουν εφόσον δεν αναγράφεται περιορισμένη διάρκεια ισχύος και εφόσον δεν έχει γίνει αύξηση της δυναμικότητας ή επέκταση ή μεταφορά ή αλλαγή του είδους των ζώων ή ουσιώδης τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι παραγωγοί να απευθύνονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Β. Αιγαίου ή στα Τμήματα αυτών, τηλ. 2271027161/2271353330

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ