9.3.2016 15:40

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου η έκδοση αδειών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Στη νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων τους καλούνται να προχωρήσουν οι κτηνοτρόφοι, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, μέχρι  τις 12 Σεπτεμβρίου.         

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερομηνίας, οι κάτοχοι των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που δεν έχουν άδεια, κινδυνεύουν με επιβολή Διοικητικών και Οικονομικών Κυρώσεων, ενώ θα αποκλειστούν  και από διάφορες οικονομικές ενισχύσεις (επιδοτήσεις) οι οποίες λαμβάνονται με την ένταξη τους σε Προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Διευκρινίζεται ότι οι άδειες λειτουργίας που εκδόθηκαν στα πλαίσια προγενέστερων νόμων από τους δήμους και τις αστυνομικές Αρχές εξακολουθούν να ισχύουν εφόσον δεν αναγράφεται περιορισμένη διάρκεια ισχύος και εφόσον δεν έχει γίνει αύξηση της δυναμικότητας ή επέκταση ή μεταφορά ή αλλαγή του είδους των ζώων ή ουσιώδης τροποποίηση των υγειονομικών όρων λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι παραγωγοί να απευθύνονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Β. Αιγαίου ή στα Τμήματα αυτών, τηλ. 2271027161/2271353330

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ