27.5.2014 10:58

Μέχρι τις 11 Ιουνίου οι δηλώσεις Α.με.Α. για την κατασκήνωση

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΑΓΡΟ

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.Μ.Ε.Α) διοργανώνει κατασκηνωτικό πρόγραμμα για Άτομα με Αναπηρία για το  2014, στον κατασκηνωτικό χώρο των προσκόπων στο Μάναγρο Βολισσού Δήμου Χίου, την περίοδο από 20/08/2014 έως 29/8/2014 και καλούν  τα Άτομα με Αναπηρία, ηλικίας 10 έως 50 ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής καταθέτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά στο γραφείο του Π.Σ.Α.μεΑ., κατά το χρονικό διάστημα από 4 έως 11 Ιουνίου.

Για τα παιδιά που μένουν εκτός Χίου μπορούν οι γονείς να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στη διεύθυνση Δημοκρατίας 8 Χίος, Τ.Κ. 82100. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 16η Ιουνίου.

Μαζί με το Δελτίο Κατασκηνωτή, το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί και να φέρει υπογραφές γονέα και ιατρού, καθώς και απλή φωτογραφία του κατασκηνωτή και να κατατεθεί στα γραφεία του ΠΣΑμεΑ μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, πρέπει να κατατίθενται γνωμάτευση Υγ. Επιτροπής ή ΚΕΠΑ, όπου θα αναγράφεται το είδος και το ποσοστό αναπηρίας του κατασκηνωτή, καθώς και φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εμβολίων.

Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Συλλόγου, Δημοκρατίας 8, Χίος, τηλ. 22710-24194, φαξ 22710 24130, e-mail: ameachio@otenet.gr, http: www.amea-chios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ