12.9.2013 15:34

Μεγαλώνει το «Γλυκό μου Μανταρίνι»

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΔΗ.ΚΕ.Χ

Στην επέκταση ενός από τους Παιδικούς Σταθμούς τους οποίους λειτουργεί προσανατολίζεται το τελευταίο διάστημα η ΔΗΚΕΧ, έτσι ώστε από την επόμενη σχολική χρονιά να μπορέσει να φιλοξενήσει περισσότερα παιδιά και να εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερες εργαζόμενες μητέρες.

Συν δυο αίθουσες

Το «Γλυκό μου Μανταρίνι». βάση σχεδιασμού, θα επεκταθεί. Η ΔΗ.ΚΕ.Χ. έχει έρθει ήδη σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, θα προχωρήσει στην ενοικίαση και τροποποίηση δυο ακόμη αιθουσών έτσι ώστε από την επόμενη σχολική χρονιά, αυτές να «ενισχύσουν» κτιριακά τον εν λόγω παιδικό σταθμό.

Το ανθρώπινο δυναμικό

Ήδη από τώρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό να έχουν προσληφθεί δυο επιπλέον νηπιαγωγοί που θα απασχοληθούν σε αυτά τα νέα τμήματα.

Με τον ίδιο τρόπο προετοιμάζεται το έδαφος για τη ένταξη και αυτών των τμημάτων στο ΕΣΠΑ επίσης για την επόμενη χρονιά, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας τους για τη ΔΗ.ΚΕ.Χ. όπως και για τους εργαζόμενους γονείς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ