6.2.2015 8:59

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ψηφιακή αλληλεγγύη»

Κοσμοσυρροή παρατηρείται στο πρόγραμμα της «Ψηφιακής αλληλεγγύης». Μέσα σε δύο ημέρες πάνω από 60.000 δικαιούχοι ενεργοποίησαν τα κουπόνια που τους δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα. Μάλιστα, μερικές χιλιάδες εξ αυτών ήδη τα εξαργύρωσαν αποκτώντας τάμπλετ υπολογιστή, συνδρομή Ιnternet και βασικές υπηρεσίες κατάρτισης. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι προχθές, πρώτη ημέρα λειτουργίας της δράσης, ο δικτυακός τόπος ενεργοποίησης των κουπονιών (www.e-inclusion.gr) «κατέρρευσε» καθώς στα πρώτα λεπτά πάνω από 5.000 άτομα επιχειρούσαν ν’ αποκτήσουν πρόσβαση. Γρήγορα όμως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μέχρι το βράδυ είχαν ενεργοποιηθεί πάνω από 30.000 κουπόνια.

Υπενθυμίζεται πως κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 400 ευρώ και μπορεί να εξαργυρωθεί σε περισσότερες από 94 επιχειρήσεις ή/και καταστήματα. Πρόκειται για 7 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους (ΟΤΕ, Vodafone κ.λπ.), 57 αλυσίδες τηλεπικοινωνιακών παρόχων (Γερμανός, Πλαίσιο κ.λπ.) και 30 εμπορικές επιχειρήσεις πωλήσεων υπολογιστικού εξοπλισμού με δικαίωμα σύναψης τηλεπικοινωνιακού συμβολαίου. Εκκρεμούν 378 πάροχοι/προμηθευτές να αποστείλουν συμπληρωματικά στοιχεία του φυσικού τους φακέλου για να ολοκληρωθεί η ένταξή τους στο πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ