11.6.2018 10:38

Μεγάλη η ανταπόκριση τοπικών φορέων στο κάλεσμα της ΟΜΙΚΡΟΝ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου  αρκετοί φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΜΙΚΡΟΝ ανοίγοντας  μια συζήτηση για την προστασία του περιαστικού μας δάσους.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι αρκετών τοπικών  φορέων, μεταξύ άλλων το Επιμελητήριο Χίου, ο Ο.Ε.Β.Ε. Χίου, οι Πρόσκοποι Χίου, καθώς και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.  

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσιάστηκαν από την ΟΜΙΚΡΟΝ στοιχεία για την ωφέλεια του περιαστικού δάσους στους κατοίκους των πόλεων που περιβάλλει καθώς και η πρόταση για την προσπάθεια λειτουργίας 2 πυροφυλακίων (το υφιστάμενο πυροφάλάκιο Ρεστών καθώς και ένα στη νότια πλευρά πιθανόν στην περιοχή Παναγίας Βοήθειας) εφόσον υπάρξει η απαραίτητη συμμετοχή από τους φορείς καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.  

Στο κάλεσμα έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά  το Επιμελητήριο Χίου, ο Παγχιακός Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ν.Α.Τ. Βροντάδου οι οποίοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια υιοθετώντας την πρόταση ενώ αναμένονται οι αποφάσεις από τους άλλους φορείς. Να τονίσουμε ότι οποιοσδήποτε φορέας επιθυμεί να συμμετάσχει στη «συμμαχία για το περιαστικό δάσος» μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 6949715152 ή στο info@omikron.org.gr.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ