20.11.2014 11:51

Με τριάδα αιτημάτων η Καλογήρου στον Ντινόπουλο

Σειρά αιτημάτων που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έθεσε χθες η Περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου, στη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ειδικότερα με τον Υπουργό κ. Αργύρη Ντινόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Ντόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης ζήτησε: α) παροχή πιστώσεων Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων Επενδύσεων, προκειμένου η Περιφέρεια να μπορέσει να επιτελέσει το αναπτυξιακό της έργο, β) έγκριση πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού και γ) ειδική χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των αναγκών που απορρέουν από τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας ως προς την Πολιτική Προστασία, τόσο στον τομέα της πρόληψης  (πχ καθαρισμοί χειμάρρων), όσο και της αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές που είχαν συμβεί στο παρελθόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ