1.7.2013 9:44

Με τον αραμπά το Αριάδνη (ΗΧΟΣ)

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ 11 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Νέα ταλαιπωρία η δεύτερη μέσα σε δύο 24ωρα περίμενε τους 954 επιβάτες του πλοίου «Αριάδνη» που εκτελούσε  το δρομολόγιο Μυτιλήνη- Χίος- Πειραιά. Το πλοίο λίγο μετά τον απόπλου από τη Χίο στις 23:45 της Κυριακής παρουσίασε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να μειώσει αισθητά την ταχύτητά του στους 10-12 κόμβους την ώρα.

«Ξυπνήσαμε στις 06:30 και αντί να δούμε την είσοδο του Πειραιά, βρισκόμασταν ακόμα μεσοπέλαγα. Κανείς δεν μας έλεγε τίποτα. Έπειτα από αντεγκλίσεις με το πλήρωμα βγήκε μία ανακοίνωση που έλεγε ότι λόγο βλάβης η άφιξη του πλοίου στον Πειραιά θα γίνει στις 11:00 αντί στις 07:30 το πρωί.

Κάποιοι έχασαν ραντεβού σε νοσοκομεία, άλλοι έχασαν το πλοίο για Σάμο που έφευγε στις 08:30. Δεν φρόντισαν να εξυπηρετηθούν οι πιο ηλικιωμένοι και οι έχοντες κινητικά προβλήματα. Το μόνο που έλεγε το πλήρωμα ήταν θα δικαιωθείτε μέσω του Λιμεναρχείο. Απαράδεκτη κατάσταση εν έτη 2013», σημείωσε τηλεφωνικά στο politischios.gr ο επιβάτης του πλοίου Μ. Καλλιγέρης

Τελικά το πλοίο λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας με τη συνοδεία 2 ρυμουλκών έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ