Κοινωνία

8/10/13 7:59

τελ. ενημ.: 8/10/13 7:59

Με τις πλάτες αστυνομικών οι ρατσιστικές επιθέσεις της ΧΑ

Συνεχίζεται η έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ καθώς 80 υποθέσεις με εμπλοκή αστυνομικών έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο. Οπως φαίνεται υπάρχουν 71 περιστατικά, σύμφωνα με τον συνήγορο του πολίτη, όπου οι δράστες φέρονται να έχουν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, ενώ άλλα 41 όπου μέλη των σωμάτων ασφαλείας έχουν εμπλοκή.

Σύμφωνα με το «Έθνος» 35 αστυνομικά τμήματα έχουν μπει στο στόχαστρο και δεν αποκλείεται εκτός από την έρευνα που ήδη έχει γίνει εκεί ίσως γίνει και νέα.

Από τα έως τώρα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 10 αστυνομικοί. Πρόκειται για την ανθυπαστυνόμο και τον ειδικό φρουρό από τον Πειραιά που συνδέονται με τη δράση της Χρυσής Αυγής άμεσα, τον αστυνομικό από τη Ρόδο που φαινόταν να εκπαιδεύει στη μάχη σώμα με σώμα τους χρυσαυγίτες, τον πρώην διευθυντή του τμήματος ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και τους αστυνομικούς των βουλευτών Γερμενή και Μπούκουρα, όπως και ακόμη δύο αστυνομικούς σε Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση