9.7.2012 10:51

Με τα πινέλα στο χέρι

ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΥ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ

 
Στην απόφαση του δήμου να προχωρήσει στο βάψιμο των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων πεζών σε κεντρικά σημεία της πόλης της Χίου, προσκρούει η πρωτοβουλία των εθελοντικών οργανώσεων του «Έλικα» και του «Φίλου του πεζού», να βάψουν οι ίδιοι τις διαγραμμίσεις αφού όπως είχαν πει αν δεν το έκανε ο δήμος μέχρι και σήμερα θα το έκαναν οι ίδιοι.
Έτσι σήμερα στις 19.00 το απόγευμα οι δύο εθελοντικές οργανώσεις ετοιμάζονται να πάρουν τα πινέλα στο χέρι και να ξεκινήσουν δουλειά, αρχής γενομένης από τη διάβαση πεζών μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.
Ακατανόητη από την πλευρά του χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο δήμαρχος Χίου, Π. Λαμπρινούδης ο οποίος μιλώντας στον «π» σημείωσε ότι είναι ήδη σε εξέλιξη το βάψιμο των διαγραμμίσεων και των διαβάσεων, έργο που έχει ανατεθεί σε ιδιώτη και θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 20 ημέρες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ