16.7.2014 17:37

Με προβλήματα το cine κήπος

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το αγάπησαν ακόμη και όσοι διαφωνούσαν με τη λειτουργία του. Το στηρίζουν έμπρακτα ντόπιοι και ξένοι με την παρουσία τους κάθε καλοκαίρι στις προβολές του καθιστώντας το ως τη μοναδική ίσως δράση των επιχειρήσεων της ΔΗΚΕΧ που δεν είναι προβληματική.

To Cine κήπος έχει γίνει κομμάτι της καλοκαιρινής μας διασκέδασης και ψυχαγωγίας., Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τις προβολές του και μυούνται στη λατρεία των θερινών σινεμά.

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησαν οι προβολές οι οιωνοί είναι καλοί αφού υπάρχει επισκεψιμότητα και άρα υπάρχουν και έσοδα.

Παρότι εξωτερικά όμως έγινα  κάποιες εργασίες στο θερινό σινεμά του Δήμου μας, εσωτερικά ειδικά τα καθίσματα θεωρούνται από το κοινό επιεικώς ακατάλληλα.

Φθαρμένα τα περισσότερα, σκουριασμένα, είναι ικανά να προκαλέσουν ακόμη και μικροτραυματισμούς ειδικά στους μικρούς θεατές. Γι αυτό και καλό θα ήταν να επιληφθούν της κατάστασης οι υπεύθυνοι του cine.

 Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η  διαβεβαίωση του Μ. Κοντούδη. Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ υποστηρίζει ότι άμεσα μετά την ενημέρωση του θα επιληφθεί του θέματος κι ενδέχεται να  αντικατασταθούν κάποια ακατάλληλα  καθίσματα με κάποια που θα φέρουν από την πρώην  ΔΗΚΕΧ των Καρδαμύλων.

Συνεχίζονται οι προβολές

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι τώρα, οι προβολές συνεχίζονται ασταμάτητα. Έτσι σήμερα και αύριο θα προβάλλεται η παιδική ταινία Ρίο 2 στις 21.00 και στις 23.00

«Ρίο 2» | Rio 2
Animation 2014 | Έγχρ. | Διάρκεια: 101′ | Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Ο Μπλου, η Τζούελ και τα τρία του παπαγαλάκια ταξιδεύουν μέχρι τη ζούγκλα του Αμαζονίου, όπου συναντούν την οικογένεια της Τζούελ, μαθαίνουν τη φυσική ζωή αλλά κι έρχονται αντιμέτωποι με μια συμμορία παράνομων υλοτόμων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ