7.10.2016 12:37

Με πλαστό διαβατήριο συνελήφθη Καμερουνέζος στο αεροδρόμιο

 

Άλλη μια σύλληψη για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων είχαμε χθες το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Χίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου.

Συνελήφθη ένας  υπήκοος Καμερούν ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με  προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τον καθιερωμένο έλεγχο των επιβατών, ταυτότητα γαλλικών Αρχών, η οποία, όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστή.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε επίσης, ότι στον προαναφερόμενο αλλοδαπό είχε επιβληθεί περιορισμός, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, για την υποχρεωτική διαμονή του στο νησί της Χίου και τη μη απομάκρυνσή του από αυτό.

Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ