29.3.2016 18:23

Με το κύρος της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Με επισημότητα και κύρος, που επισφραγίστηκε με τις παρουσίες σημαντικών εκπροσώπων της εταιρείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνίας, η ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ εγκαινίασε τη Δευτέρα το βράδυ τα νέα της γραφεία  στη συμβολή των οδών Ροδοκανάκη και Κανάλα 6, στην προκυμαία.

Κυρίως όμως σηματοδότησε την αρχή της νέας της πορείας στη Χίο αφήνοντας πίσω το παρελθόν και ατενίζοντας με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον, όπως τόνισε στον «π», η συντονίστρια της εταιρείας και Προϊστάμενη του παραρτήματος Χίου Σταυρούλα Επιτροπάκη. Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά, στη Χίο  μόνο στον τομέα της υγείας έχει συνάψει συμβάσεις και συνεργάζεται με 20 γιατρούς, 7 διαγνωστικά κέντρα και μία κλινική. Την εταιρεία σε υψηλότατο επίπεδο εκπροσώπησαν και απύθηναν χαιρετισμούς  ο Διευθύνων Σύμβουλος Γ. Κώτσαλος,  ο Δ/ντής Ασφαλιστικών εργασιών και μάρκετιγκ Ι. Καντώρος,  ο Διευθυντής Δημοσίων σχέσεων Γ. Ρούντος και ο Δ/ντής πωλήσεων, Η Μάλλιος. O Γ. Ρούντος στην εισήγηση του χαρακτήρισε  την εταιρεία και το γραφείο της Χίου,  ιδιαίτερα δημιουργικούς φορείς. Ο  Γ. Κώτσαλος μίλησε με ναυτική ορολογία και χαρακτήρισε την εταιρεία λιμάνι 1 εκατομμυρίου ανθρώπων. 

Το παράρτημα της Χίου απασχολεί  17 συνεργάτες με επικεφαλής την υπεύθυνη της Χίου Σταυρούλα Επιτροπάκη. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ίδιος, η κερδοφόρος εταιρεία έχει τζίρο παραγωγής 340 εκατομμύρια το χρόνο.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ι. Καντώρος τόνισε ότι η εταιρεία κάνει μια νέα αρχή σε ένα νέο θαυμάσιο χώρο στη Χίο, υπογράμμισε ότι έχει συνεχή κερδοφορία και πρόσθεσε ότι την επόμενη σεζόν  θα επενδύσει σε νέα προγράμματα και θα δώσει δουλειά σε πολλούς νέους, αφού θα δημιουργήσει  2000 νέες θέσεις εργασίας.  Στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο Αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, ο Αντιδήμαρχος  Γ. Μπελέγρης και ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Κλέαρχος Χρύσης, τόνισαν ότι ευτυχώς ή δυστυχώς  η ιδιωτική ασφάλιση καλύπτει ολοένα και περισσότερο τα κενά της Πολιτείας. Τέλος, η εταιρεία βράβευσε  για τη δράση της την Οργάνωση "Κιβωτός του Αιγαίου".

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ

«Δίνουμε το νέο μας στίγμα»

Μιλώντας στον «π» η Συντονίστρια  Ασφαλιστική Σύμβουλος και υπεύθυνη του υποκαταστήματος Χίου Σ. Επιτροπάκη, τονίζει ότι  το νέο γραφείο στηρίζεται στην εμπειρία και την αποδοχή των παλιών συνεργατών από την κοινωνία της Χίου, αλλά και στην ελπίδα και τις προοπτικές που εκπέμπουν οι νέοι λειτουργοί της.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε ξανά αυτό το γραφείο και η ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ  να δείξει τι αξίζει και  ποια είναι η θέση της μέσα στην ασφαλιστική κοινωνία της Χίου. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του γραφείου, να μπουν και νέες παρουσίες νέο αίμα που εκπέμπουν νέο αέρα και έχουν νέες φιλοδοξίες. Οι παλιοί μας δίνουν πολλά από την εμπειρία τους και ξέρουν πραγματικά πώς να κινηθούν στο χώρο, γιατί διανύουμε μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της κρίσης. Οι παλιοί αποτελούν στήριγμα , αλλά έχουμε μέσα μας  τη νέα πνοή και θέλουμε να δώσουν το νέο μας στίγμα για το τι ακριβώς είμαστε».

Αυτή την περίοδο οι συνεργάτες είναι 18 αλλά η Σ. Επιτροπάκη αισιοδοξεί ότι σύντομα θα είναι περισσότεροι από είκοσι.

Οι προοπτικές της εταιρίας και του τοπικού υποκαταστήματος δεν έχουν ταβάνι. Σε αυτή τη φάση εδρεύουν μόνο στην προκυμαία, αλλά πολύ σύντομα θα επεκταθούν και σε άλλα νησιά, με έδρα τη Χίο.

«Η εταιρία μας δίνει αυτή τη δυνατότητα γιατί μας αφήνει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.  Αν το θελήσουμε είναι πολύ εύκολο να επεκταθούμε δημιουργώντας μικρά υποκαταστήματα και σε άλλα νησιά με βασικό κέντρο το υποκατάστημα Χίου».

Χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τη σημερινή ασφαλιστικήπραγματικότητα, αλλά έχει επιχειρήματα που αποτελούν πόλο έλξης για ασφάλιση.

«Το brand name ήταν ανέκαθεν ένα πάρα πολύ δυνατό όνομα  και μια εγγύηση για τους πελάτες μας. Η διαφορά έγκειται στο ότι μια κρίση πάντα φέρνει και μια ευκαιρία. Σε αυτό το επίπεδο η ευκαιρία είναι η επιβίωση των πραγματικά ισχυρών και έγκυρων εταιρειών. Στον αντίποδα εξαφανίζονται η παραμερίζουν οι εταιρείες  που δεν έχουν ισχυρά αποθεματικά και δεν παρέχουν σοβαρές εγγυήσεις για τους πελάτες. Εκεί, θα μείνουν κάποιες εταιρείες και οι υπόλοιπες  θα αδρανοποιηθούν. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να αναδειχθεί η ΙΝΤΕRΑΜΕΡΙCΑΝ   γιατί  πραγματικά αποτελεί τη μεγάλη φερεγγυότητα μέσα στην Ελληνική ασφαλιστική πραγματικότητα.

Στο γραφείο, προσπαθεί κατ΄αρχήν να εμπνεύσει την έννοια της ομάδας, την ενδιαφέρει οι συνεργάτες της να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, να βγαίνουν προς τα έξω σαν μια γροθιά.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ