18.3.2015 15:55

Mε κεριά

ΜΟΝΙΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Θεοσκότεινη είναι   σχεδόν από τότε που εγκαινιάστηκε η μεγαλύτερη έκταση του  δεύτερου τμήματος του περιφερειακού δρόμου  παράκαμψης της πόλης, από το γεφύρι του Βαρβασίου στην οδό Βερίτη έως το ύψος των γηπέδων του Βαρβασιακού, αλλά και σε δύο σημεία μετά το θέατρο Καστρομηνά.
Οι περισσότεροι μεταλλικοί φωτιστικοί στύλοι συνήθως είναι σβηστοί σε σημεία  του δρόμου όπου τα τροχαία ατυχήματα είναι πολύ συχνά.
«Φταίει η υγρασία, κάποια διαρροή που  υπάρχει  στο δίκτυο προκαλεί βραχυκυκλώματα και  βύθιση του συστήματος. Τις περιόδους της ξηρασίας ο φωτισμός πρέπει να  λειτουργεί κανονικά», δηλώνει ο διευθυντής της ΔΕΗ Γιώργος Καλαμάκης, ο οποίος διευκρινίζει ότι το έργο της συντήρησης των δικτύων των κεντρικών οδών ανήκει στο δήμο Χίου.
Στην υπόθεση της λειτουργίας δεν είναι ακριβώς έτσι αφού και το καλοκαίρι συχνά υπάρχει συσκότιση. Όμως, αυτό το ακούμε συνέχεια, αλλά το πρόβλημα  δεν είναι εκεί.
Το θέμα είναι ποιος και πως παράλαβε το έργο και τι έχει κάνει από τότε που διαπιστώθηκε το πρόβλημα. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ