20.6.2014 12:06

Με χιώτικη συμμετοχή στο Skinos Mediterranean Cocktailes Challenge

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ COCKTAIL ΤΟΥ Ο ΙΑΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΖ BAR

Μια όμορφη διοργάνωση με έντονο άρωμα Μεσογείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην ταράτσα του 360 Cocktail Bar στο Μοναστηράκι το βράδυ της 16ης Ιουνίου.
Ο τελικός του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge έγινε με φόντο την εμβληματική Ακρόπολη, μετά από 7 ημέρες ημιτελικών και περισσότερες από 110 δοκιμές cocktail σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κύπρο, Λίβανο και Τουρκία.
Ο διεθνούς φήμης bartender Simone Caporale (Artestian Bar, Langham Hotel), μαζί με τον Θάνο Προυναρούς (Baba Au Rum) και τον Σπύρο Πατσιαλό (Ambassador Skinos) ανέδειξαν ως μεγάλο νικητή τον Μπάμπη Μωισίδη από τη Δράμα ο οποίος διαγωνίσθηκε πρώτος από τους 8 συνολικά φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη Νέα Ορλεάνη και το Tales of The Cocktail, την μεγαλύτερη διοργάνωση για τις εξελίξεις στον χώρο του cocktail διεθνώς.
Αξιοσημείωτη στιγμή ήταν και η παρουσίαση του Ιάκωβου Κωνσταντά από το δικό μας
«Oz Bar», ο οποίος εξέπληξε ευχάριστα τον ουρανίσκο των κριτών όταν αρωμάτισε την μαστίχα με σαφράν και συνδύασε την επιλογή του με Yamazaki 12 ετών και μια γενναία δόση από Underberg bitter.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ