26.5.2015 10:17

Με εργολαβίες ο καθαρισμός των παραλιών

ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Μετά το χθεσινό μας δημοσίευμα, καθαρίστηκε… χτές  η παραλία του Εμποριού (εντελώς συμπτωματικά…)  με πρωτοβουλία του Αντιδήμαρχου Μαστιχοχωρίων Ανδρέα Βεργίτση.            

Τις εργασίες πραγματοποίησε κλιμάκιο  από τμήμα των  24 συμβασιούχων διμηνιτών  υπάλληλων οι οποίοι έχουν ενταχθεί  από χτές στο δυναμικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα καταβληθεί προσπάθεια αντικατάστασης όλων των φθαρμένων εγκαταστάσεων και υλικών.                                                                                                        

Εργολάβοι στις παραλίες

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα αρχίσουν οι εργασίες καθαριότητας όλων των  παραλιών της Χίου, από  τα συνεργεία των εργολάβων, μετά την ολοκλήρωση της  διαδικασίας του μειοδοτικού διαγωνισμού που έχει προκηρυχθεί από τη Μονομετοχική Εταιρία Ακινήτων του Δήμου. Η προθεσμία υποβολής των  κλειστών προσφορών λήγει σήμερα (Τρίτη 26 Μαΐου 2015).                                                                                                                          

Προτεραιότητα

Η  Δημοτική Εταιρία  έχει δώσει προτεραιότητα  στην οργάνωση  και λειτουργία  των τεσσάρων παραλιών που έχουν βραβευθεί με γαλάζιες σημαίες.  Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μονομετοχικής κ. Μαρίνα Πιπίδη δηλώνει ότι  η Χίος έχει χωρισθεί σε τέσσερις περιοχές, των Καρδαμύλων, της Αμανής, της κεντρικής Χίου (με τις όμορες δημοτικές ενότητες και παραλιακούς οικισμούς) και των Μαστιχοχωρίων (νότιας Χίου).

«Οι προσφορές θα ανοιχτούν αυτή την εβδομάδα.   Πιστεύω ότι τα συνεργεία θα αρχίσουν να εργάζονται το πρώτο δεκαήμερο  του Ιουνίου. Θα καθαρίζουν τις παραλίες τρεις φορές την εβδομάδα και θα τις συντηρούν όπως θα  ορίζουν οι συμβάσεις που θα υπογραφούν».                                                                                                                                              

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ