4.8.2020 15:33

Με επιτυχία η εκδρομή στα Ψαρά από την Ένωση Ομογενών Χίου

Η Ένωση Ομογενών Χίου διοργάνωσε με επιτυχία ημερήσια εκδρομή στα Ψαρά το Σάββατο 1η Αυγούστου προς ενίσχυση του τοπικού Τουρισμού.  

Μια σειρά από δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν όπως επίσκεψη στο Μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τον Άγιο Νικόλαο, κ.α

Παρουσία του Δημάρχου Ψαρών κ. Κων/νου Βρατσάνου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – ομιλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης, για θέματα πολιτογράφησης, διαβατηρίων, συντάξεων και επιδόματος στους Αμερικανούς Ομογενείς κατοίκους των Ψαρών κατά την οποία αρκετοί Ψαριανοί ομογενείς εξυπηρετήθηκαν δεδομένης της ευκαιρίας. Στην ίδια εκδήλωση ο Δήμαρχος, κ. Κων/νος Βρατσάνος, συνεχάρη την Ένωση Ομογενών Χίου για την παρουσία της στα Ψαρά και  παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ένωσης Ομογενών, κ. Παντελή Μπουρνιά, τιμητική πλακέτα και τη σημαία της Ηρωικής Νήσου των Ψαρών. Επίσης η κα Άντζελα Μαρίνου έλαβε ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΠΑΙΝΟ από την Ένωση Ομογενών Χίου για την εθελοντική προσφορά της στους Αμερικανούς Ομογενείς των Ψαρών με καθοδήγηση από την Ένωση Ομογενών Χίου. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς που στην εκδρομή συμμετείχε ο ακαδημαϊκός - διαστημικός επιστήμονας Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής. Με πρωτοβουλία του κ. Δήμη Μυλωνάδη φυτεύτηκε μια μανταρινιά στον προαύλιο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων προκειμένου να υπάρχει ακόμη ένας  λόγος για μελλοντικές επισκέψεις.

Και του χρόνου να είναι καλά όλοι οι συμμετέχοντες και να μπορούμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να ενισχύουμε εσωτερικά τον τόπο μας ιδιαίτερα σε αυτές τις ημέρες !!! 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ