10.10.2013 17:21

Με επίκεντρο την κρουαζιέρα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Στο νησί της Σαμοθράκης θα φιλοξενηθεί η 33η Γενική Συνέλευση του νησιωτικού Επιμελητηρίου που ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου παρουσία βουλευτών των νησιωτικών περιοχών και των τοπικών αρχών

Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέματα  «Τουρισμός-Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό» με παρέμβαση μέσω τηλεδιάσκεψης του κ. Α. Λιάσκου, Γενικού Γραμματέα Τουρισμού και «Χρηματοδότηση ΜΜΕ με την εγγύηση του ΕΤΕΑΝ» με εισηγητή μέσω τηλεδιάσκεψης τον κ. Γ. Γεροντούκο, Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο του ΕΤΕΑΝ.

Επίσης θα συζητηθούν θέματα όπως η συμμετοχή του ΕΟΑΕΝ στην πολύ-συνεδριακή & εκθεσιακή εκδήλωση Athens Money Show 2013 (Hilton, 20-22/12/2013) και η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύου λιμανιών κρουαζιέρας.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ