10.3.2015 15:01

Με επίκεντρο τα θέματα ειδικής αγωγής

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΜΕΑ

Δύο συνεχόμενες συσκέψεις με θέματα που αφορούν την ειδική αγωγή στα σχολεία του νησιού καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου.

Η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στις 18:00 στα γραφεία του Συλλόγου απευθύνεται στους Δασκάλους που   δουλεύουν  στην Ειδική Αγωγή και στην οποία θα παραστούν μέλη του Π.Σ.Α.με.Α., της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου καθώς και των Συλλόγων Γονέων ΑμεΑ του νησιού και θα έχει ως θέμα τη διεκδίκηση μαζικών μόνιμων προσλήψεων ειδικού εκπαιδευτικού, επιστημονικού  και βοηθητικού προσωπικού.

Η δεύτερη σύσκεψη απευθύνεται στους αναπληρωτές της Ειδικής Αγωγής και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19:00 και θα έχει ως θέμα τους διορισμούς, την ασφάλισης, την περίθαλψη καθώς και τις άδειες των αναπληρωτών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ