28.6.2015 11:48

Με αστυνομική παρουσία οι αναλήψεις από τα ΑΤΜ [φωτο]

Η αμφιβολία και τα δυσοίωνα σενάρια που προκάλεσε η αναγγελία του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την ερχόμενη Κυριακή προκάλεσε πανικό στους πολίτες που από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι και σήμερα σχημάτισαν ουρές έξω από τα Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης των χιώτικων τραπεζών.

Η χαλαρή εικόνα που παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου αντικαταστάθηκε με ουρές έξω από τα τραπεζικά καταστήματα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Η ιδιότυπη κατάσταση που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε και στη Χίο ανάγκασε την Αστυνομία να λάβει έκτακτα μέτρα. Έτσι από το πρωί του Σαββάτου οχήματα της Αστυνομίας περιπολούσαν γύρω από τις τράπεζες ενώ τις ώρες αιχμής αποφασίστηκε η μόνιμη αστυνομική παρουσία έξω από τα ATM.

Μάλιστα οι αυξημένες ανάγκες του κόσμου ανάγκασαν τις τράπεζες να προβούν σε έκτακτους ανεφοδιασμούς των μηχανημάτων 3 και 4 φορές στη διάρκεια μίας ημέρας. 

*Φωτο: Σταματία Μπατσούκα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ