27.6.2018 21:00

«Με «αριστερές» κουτοπονηριές προσπαθούν να ξεφύγουν από τις ευθύνες»

Προσφυγή στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την απαξίωση του δημοσίου συμφέροντος προαναγγέλλει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

Σκληρή ανακοίνωση για τον κυβερνητικό εμπαιγμό γύρω από την αποσυμφόρηση της ΒΙ.ΑΛ. και την καταπάτηση της προσωρινής απόφασης του Σ.τ.Ε. εξέδωσε η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα στην οποία αναφέρει τα εξής:

« Στις 8 Μαρτίου 2018 (*αρχείο pdf) γίνεται ο διορισμός της νέας διοικήτριας της ΒΙ.ΑΛ. κ. Βασιλικής Δανού.

* Στις 16 Μαΐου 2018 η γενική διευθύντρια Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (κ. Παρασκευή Μίχου) μαζί με τον τον γενικό γραμματέα πρώτης υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (κ. Ανδρέα Γκουγκουλή) συναντιούνται και ενημερώνονται από την νέα διευθύντρια της ΒΙ.ΑΛ.

* Στις 19 Ιούνιου, παρουσία της Εισαγγελέως,  γίνεται επίσκεψη του κυβερνητικού ''μας'' Βουλευτή  κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη στη ΒΙ.ΑΛ. και ενημερώνεται για την κατάσταση της ΒΙ.ΑΛ.

Σήμερα, όταν οι κάτοικοι των Καμποχώρων θέλησαν να παραδώσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη κοροϊδία, από την κατά συρροή ΜΗ εφαρμογή κανενός νόμου της Ελληνικής πολιτείας στη ΒΙ.ΑΛ. , η νέα διοικήτρια αρνήθηκε να το παραλάβει λέγοντας ότι δεν έχει ορκιστεί ακόμα!!

Δηλαδή ασκεί χρέη διοίκησης, συναντάται, ενημερώνει και εκπροσωπεί το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, πιθανά να λαμβάνει και τον μισθό της διευθύντριας αλλά η ανάληψη ευθυνών για τα χρέη διοίκησης, βαραίνει άγνωστο ποιόν (*βίντεο).

Με τέτοιες ''αριστερές'' κουτοπονηριές νομίζουν ότι θα γλυτώσουν από τις βαρύτατες ευθύνες και καμώνονται ότι θα διαχειριστούν το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Τον λόγο τώρα λοιπόν, για την συνεχιζόμενη απαξίωση του δημοσίου συμφέροντος, θα έχει ο Γενικός Επιθεωρητής της Δημόσιας Διοίκησης».

 (*αρχείο pdf) http://www.politischios.gr/politiki/neare-dikegoros-e-nea-dioiketria-tes-bi-al

(*βίντεο) http://www.politischios.gr/horia/ston-dromo-apo-ta-xemeromata-oi-khalkousoi

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ