9.1.2017 12:32

Με αλυσίδες η κίνηση στη βόρεια Χίο

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συνθήκες ολικού παγετού επικρατούν σε πολλές περιοχές της βόρειας Χίου με το θερμόμετρο να αγγίζει οριακά τους 0 βαθμούς Κελσίου. Παρότι το βασικό οδικό δίκτυο του νησιού είναι καθαρό από χιόνια δεν λείπουν τα σημεία όπου καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας προβληματικά σημεία, στα οποία απαιτείται χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων θεωρούνται η Εθνική Οδός Χίου – Καρδαμύλων, από τα Καρδάμυλα μέχρι το Πιτυός και από τα Καρδάμυλα στα γύρω χωριά, καθώς και η Εθνική Οδός Χίου – Βολισσού, από το 18 έως και την Κατάβαση και από τη Βολισσό στα γύρω χωριά της Αμανής.

Καθαρή από χιόνι είναι η Εθνική Οδός Χίου – Αυγωνύμων με τα μηχανήματα της Περιφέρειας να πραγματοποιούν ρίψεις αλατιού διαρκώς. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ