13.3.2020 13:14

Μαζικά εξώδικα από τους Αστυνομικούς του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για το μεταναστευτικό

Κάνουν λόγο για υγειονομικές βόμβες στα νησιά με απροστάτευτους αστυνομικούς αλλά και μετανάστες

Σε ρεαλιστική βάση, κρούοντας παράλληλα καμπανάκι κινδύνου, θέτουν οι Αστυνομικοί Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μεταναστευτικό, ειδικά σε ότι αφορά στις αφίξεις προσφύγων και μεταναστών από την 1η Μαρτίου μέχρι και σήμερα.

Στο εξώδικο που συνέταξε η δικηγόρος τους Κάτια Χούλη και που άρχισε να επιδίδεται σταδιακά από το πρωί της Παρασκευής σημειώνεται ότι στη Χίο από την 1η Μάρτη μέχρι σήμερα βρίσκονται συνολικά 258 αλλοδαποί εκ των οποίων 136 άτομα σε δημοτικό ακίνητο με μία τουαλέτα και 122 άτομα σε υπαίθριο χώρο της ζώνης Λιμένος Χίου και εντός υπηρεσιακών λεωφορείων που εξυπηρετούνται από 2 χημικές τουαλέτες.

Οι Αστυνομικοί ζητούν άμεση λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, αφού τόσο οι ίδιοι όσο και οι μετανάστες είναι εκτεθειμένοι κάτω από άσχημες συνθήκες.

Αρχείο PDF

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΧΙΟΥ

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ