2.7.2013 14:02

Μαυρομύτα από χτες

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ… ΜΠΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ.

Τελείωσε η περίοδος ενημέρωσης και  χάριτος για την ελεγχόμενη στάθμευση γύρω από την πλατεία Βουνακίου. Απο χτες όποιος παίρνει κλήση παράνομου παρκαρίσματος από τη Δημοτική Αστυνομία θα πρέπει να καταβάλλει στο δημοτικό ταμείο 20 ευρώ. Το πρόστιμο μειώνεται 50% και γίνεται 10, αν πληρωθεί  μέσα στον  πρώτο δεκαήμερο από την καταγραφή του συμβάντος. Καρτέλες στάθμευσης μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από όλα τα περίπτερα της πλατείας, με κόστος μισό ευρώ για τη μισή ώρα, ένα για τη μία και δύο για τις δύο ώρες.

Η Καρπασίας

 Η ελεύθερη στάθμευση επιτρέπεται για λίγες ακόμη μέρες στην οδό Καρπασίας, πίσω από το δημαρχείο, επειδή δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι απαραίτητες ταμπέλες σήμανσης.

Έλλειψη μπογιάς

Οι ταμπέλες σήμανσης έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα προβλεπόμενα σημεία, αλλά  οι διαγραμμίσεις δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμη. Σύμφωνα με την Τεχνική υπηρεσία, γι΄ αυτό φταίει η έλλειψη μπογιάς. Αν ευοδωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα ή αύριο θα παραληφθούν οι αναγκαίες ποσότητες και  θα αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ