2.7.2013 14:02

Μαυρομύτα από χτες

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ… ΜΠΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ.

Τελείωσε η περίοδος ενημέρωσης και  χάριτος για την ελεγχόμενη στάθμευση γύρω από την πλατεία Βουνακίου. Απο χτες όποιος παίρνει κλήση παράνομου παρκαρίσματος από τη Δημοτική Αστυνομία θα πρέπει να καταβάλλει στο δημοτικό ταμείο 20 ευρώ. Το πρόστιμο μειώνεται 50% και γίνεται 10, αν πληρωθεί  μέσα στον  πρώτο δεκαήμερο από την καταγραφή του συμβάντος. Καρτέλες στάθμευσης μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από όλα τα περίπτερα της πλατείας, με κόστος μισό ευρώ για τη μισή ώρα, ένα για τη μία και δύο για τις δύο ώρες.

Η Καρπασίας

 Η ελεύθερη στάθμευση επιτρέπεται για λίγες ακόμη μέρες στην οδό Καρπασίας, πίσω από το δημαρχείο, επειδή δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι απαραίτητες ταμπέλες σήμανσης.

Έλλειψη μπογιάς

Οι ταμπέλες σήμανσης έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα προβλεπόμενα σημεία, αλλά  οι διαγραμμίσεις δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμη. Σύμφωνα με την Τεχνική υπηρεσία, γι΄ αυτό φταίει η έλλειψη μπογιάς. Αν ευοδωθεί η προσπάθεια που καταβάλλεται σήμερα ή αύριο θα παραληφθούν οι αναγκαίες ποσότητες και  θα αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ