5.3.2019 22:11

Μάτι όπως Σιδηρούντα;

2,5 χρόνια μετά την καταστροφική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε μία συμπολίτισσά μας και έστειλε στο νοσοκομείο με εγκαύματα ακόμα 4 κατοίκους, η Δικαιοσύνη κρατά τα χαρτιά της κλειστά

Τον κύκλο του διαδικτύου έκανε η είδηση της άσκησης ποινικών διώξεων σε βάρος αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων που ενεπλάκησαν στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής που κόστισε τη ζωή σε 100 πολίτες.

Την ίδια στιγμή σε τοπικό επίπεδο, η υπόθεση της καταστροφικής πυρκαγιάς της 26ης Αυγούστου 2016 βαλτώνει στα στάσιμα ύδατα της Δικαιοσύνης που προχωρά την υπόθεση με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς.

Παρότι οι μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν και η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία, μαζί και το αναλυτικό πόρισμα της Πυροσβεστικής που περιγράφει αναλυτικά όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι μοιραίοι πρωταγωνιστές εκείνων των τραγικών στιγμών εδώ και 2,5 χρόνια περιμένουν επιτέλους η υπόθεση να οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο με την ελπίδα της δικαίωσης και της ανάδειξης των ευθυνών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ