9.10.2013 17:50

Μας παπούτσωσε η ΔΗΚΕΧ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΚΕΧ

Ανάρπαστα μέσα σε λίγες ώρες, ενδεικτικό της τραγικής οικονομική κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, δεκάδες πολύτεκνες οικογένειες του νησιού μας, έγιναν το 60 ζευγάρια παπούτσια που είχε προς διάθεση η ΔΗ.ΚΕ.Χ.

 Άλλο ένα κοινωφελές έργο προσέθεσε  στο ενεργητικό της η ΔΗ.ΚΕ.Χ. συγκεντρώνοντας στους χώρους της και διαθέτοντας δωρεάν ρούχα και παπούτσια για τους οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας.

 «Το κατάστημα της Σ. Βαγιάνου προσέφερε στη ΔΗΚΕΧ 60 ζευγάρια καινούργια γυναικεία παπούτσια και αυτά από χθες το πρωί μοιράζονται κατά προτεραιότητα σε συμπολίτες μας. Προηγούνται  οι πολύτεκνες και οι τρίτεκνες οικογένειες», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ στον «π».

Ο Μ. Κοντούδης συμπληρώνοντας ενημέρωσε ότι από τα γραφεία της ΔΗΚΕΧ τις πρωινές ώρες όσοι ενδιαφέρονται εκτός από παπούτσια μπορούν να παραλαμβάνουν και ρούχα απλά και μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας τους συλλόγου τους. «Η ΔΗΚΕΧ κάνει  ότι μπορεί σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε να αλαφρύνει το βάρος των συμπολιτών μας. Τα παπούτσια είναι ολοκαίνουργια που απλά έχει περάσει η μόδα τους, ενώ τα ρούχα είναι σε άριστη κατάσταση και ήδη πολλοί συμπολίτες μας έχουν παραλάβει εκείνα που χρειάζονταν για τον χειμώνα».

Χαρακτηριστικό ήταν πως ενώ οι δηλώσεις του προέδρου έγιναν το πρωί της Τρίτης, μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τα παπούτσια είχαν… εξαφανιστεί!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ