1.8.2012 10:59

Μας καταγγέλθηκε ότι … καθαρίζετε!

Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορεί να ειπωθεί. Η ομάδα «Όμικρον», ενισχυμένη από τους εργάτες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, καθαρίζει τα πρώην σφαγεία του Δήμου Χίου αλλά και το περιαστικό δάσος των Ρεστών. Για το τελευταίο είχε μάλιστα ενημερώσει το δασάρχη και είχε λάβει την προφορική … ευλογία του.
Μια δημόσια υπηρεσία, με σεβασμό στο βασανιστικό της ρόλο, έχει βέβαια πολλά κεφάλια. Ένα από αυτά τηλεφώνησε σε μέλη της «Όμικρον» και τους επέπληξε γιατί ενεργούν σε δασική έκταση. «Μα…», επιχείρησαν να αντιτείνουν τα μέλη της Ομάδας. «Δεν έχει μα. Μας καταγγέλθηκε ότι … καθαρίζετε!», άκουσαν εμβρόντητοι το δασικό υπάλληλο να τους αναφέρει, για να τον καθησυχάσουν ότι κινούνται βάση των υποδείξεων του κ. Μπέλλα.
Αναλογιστείτε, όμως, επίπεδο. Ο Χιώτης έχει αποκτήσει τόση περιβαλλοντική ευαισθησία, που καταγγέλλει ακόμα και καθαρισμούς δασών! Άξιοι της μοίρας μας! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ