8.9.2012 14:29

"Μας έπνιξαν τα λίπη"

ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΚΑΝΑΚΗ

 
Σε φράξιμο του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης οφείλεται σύμφωνα με τον διευθυντή της ΔΕΥΑ Χίου Π. Καλογεράκη, η έντονη δυσοσμία που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στις οδού Βενιζέλου και Ροδοκανάκη.
Όπως εξήγησε πρόκειται για ένα συχνό πρόβλημα καθώς τα λίπη από τα καταστήματα που βρίσκονται στις τριγύρω περιοχές καταλήγουν μέσα στον αγωγό με αποτέλεσμα το φράξιμό μου.
«Ρίξαμε νερό με χλώριο, καθαρίσαμε τα φρεάτια και εντοπίσαμε τα προβληματικά σημεία και τα καθαρίσαμε», ανέφερε ο ίδιος συστήνοντας στους καταστηματάρχες να είναι περισσότερο προσεχτικοί.
 
Τομές στα Ταμπάκικα
Παράλληλα σύμφωνα με τον Κ. Καλογεράκη, η ΔΕΥΑ Χίου ετοιμάζεται να καταθέσει μία νέα μελέτη στην ερχόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας που αφορά την καλύτερη λειτουργία των φρεατίων και του υπόγειου δικτύου όμβριων υδάτων που καταλήγουν στα Ταμπάκικα.
Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα ήδη συνεργεία έχουν ξεκινήσει δοκιμαστικές τομές επί της Γ. Καλουτά προκειμένου να καταδειχθούν τα προβληματικά σημεία που χρήζουν άμεσης επέμβασης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ