18.2.2020 9:35

Μαρμελάδα για το σχολείο από το κτήμα Μυλωνάδη

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, η Ε΄ και η ΣΤ΄ τάξη  του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Χίου επισκέφθηκαν  το κτήμα Μυλωνάδη στον Κάμπο. Εκεί τους υποδέχτηκε ο κ. Δ. Μυλωνάδης, που τους ξενάγησε στο κτήμα. Τα παιδιά εντυπωσιαστήκαν από τον  ανακαινισμένο μάγγανο και  τη μοναδική επισκέψιμη για περίπατο μαρμάρινη στέρνα του κτήματος.

Στη συνέχεια ο κ. Μυλωνάδης επέτρεψε στους μικρούς μαθητές να μαζέψουν πορτοκάλια και μανταρίνια. Μέρος των εσπεριδοειδών χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή  μαρμελάδας, που έγινε στο σχολείο  στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+  “Be friend with nature”.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστούν τον κ.Μυλωνάδη για την φιλοξενία και την προσφορά των νόστιμων καρπών. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ