9.4.2013 12:52

“Μακριά από μας”

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΠΟΛ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Την αντίδραση του δημάρχου Χίου Π. Λαμπρινούδη προκάλεσε το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» μέσα από το οποίο η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Χρ. Καλογήρου, υποδεικνύει ως υπεύθυνο για τη μη καθαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων και πλαισίων το Δήμο Χίου αφού δεν όρισε υπάλληλο σύμφωνα με την απόφαση της ίδιας.

Χθες ο Π. Λαμπρινούδης πέρασε στην αντεπίθεση δημοσιοποιώντας αλληλογραφία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μέσα από την οποία η τελευταία ζητάει τη συνδρομή του Δήμου και συγκεκριμένα της Δημοτικής Αστυνομίας δηλώνοντας ότι η ίδια, εξαιτίας του περιορισμένου προσωπικού της, δεν μπορεί να καταγράψει τις πινακίδες.

«Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να καθαιρέσουμε τις παράνομες πινακίδες. Αυτό είναι αρμοδιότητα ή της Περιφέρειας ή της Α.Δ.Α.. Όσα ειπώθηκαν είναι στο πλαίσιο μετάθεσης των ευθυνών και μόνο», ανέφερε στον «π» ο κ. Λαμπρινούδης καταστώντας σαφές ότι ο Δήμος δεν θα ορίσει κανέναν υπάλληλο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ